Triple-C in het kort

Triple-C is een behandelmodel voor mensen met een verstandelijke beperking en gedragsproblemen. De drie C’s staan voor Cliënt, Coach en Competentie. Triple-C neemt niet het probleemgedrag, maar de menselijke behoeften als uitgangspunt. Doel van Triple-C is ‘het gewone leven ervaren’, met alles wat daarbij hoort: een plek waar je je veilig en thuis voelt, mensen waarop je kunt bouwen en een betekenisvolle invulling van de dag. Dat is waar onze coaches (begeleiders) en cliënten elke dag samen aan werken. Als dat lukt, krijgen cliënten steeds meer vertrouwen. In zichzelf, in de ander en in hun omgeving. Stress en probleemgedrag verdwijnen naar de achtergrond.

Vergoeding behandelmethode

Als u door wordt doorverwezen door de huisarts, dan wordt de behandeling volledig vergoed uit het basispakket. U hoeft geen eigen bijdrage te betalen. Houdt er rekening mee dat de verschillende verzekeringen andere regels hanteren met betrekking tot de kosten van de behandeling en deze kunnen verrekenen met het eigen risico.

Triple-C in jouw organisatie

Triple-C implementeren en uitvoeren gaat natuurlijk niet vanzelf. Triple-C vraagt dat iedereen in het behandelsysteem denkt, kijkt en handelt vanuit het fundament van het Triple-C Behandelhuis: de menselijke behoeften. Het Triple-C Systeemprogramma ondersteunt alle leden van het behandelsysteem door middel van training en coaching om de uitgangspunten, pijlers, doelen en het perspectief van het Triple-C Behandelhuis te implementeren en uit te voeren.

Onze coaches (begeleiders) weten deze prachtige vorm van behandelen sterk te implementeren op de werkvloer. Wilt u sparren over hoe u dit behandelsysteem kunt toepassen in uw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact op met ons! Dat kan op het telefoonnummer: 0850047315.

Aanmelden voor een intakegesprek

Wilt u iemand aanmelden voor een intakegesprek? Vul dan ons intakeformulier in. Heeft u nog vragen?
Twijfel niet en bel ons op +31 6 46875358 of op +31 6 41735696. U kunt ook gebruik maken van ons  contactformulier.