Financiele hulp

Financiele problemen zijn iets waar je niet aan wil denken en toch krijgen steeds meer mensen hiermee te maken. Wanneer men hiermee van doen krijgt heeft het een grote impact op het doen en laten van de mensen. Het kan ertoe leiden dat mensen psychisch en mentaal ook instabiel wordt.

De oorzaak van financiele problemen kan erg divers zijn, soms is het de schuld van de mensen zelf en soms kom je er gewoon in terecht door omstandigheden, zoals een ongeluk waardoor je arbeidsongeschikt wordt.

Als je financiele problemen niet snel oplost lopen de kosten alleen maar sneller op, waardoor je in een nog grotere misere terecht komt.

Als je de kosten niet tijdig kan betalen of betaald, dan krijg je te maken met incasso’s en deurwaarders, die kunnen overgaan to beslag leggingen op inkomsten of je kan je huis uitgezet worden.

Financiele problemen wat nu?

Het is erg belangrijk om je financiën op orde te hebben, mocht u onverhoopt toch in deze zo’n situatie terecht komen, dan kunnen wij bij Groene Hart Zorg u helpen om de schade te beperken door u financiën weer op orde te krijgen. Wij zullen u geen geld geven, maar u een helpende hand bieden om uw financiën weer op orde te krijgen en in contact brengen met de instanties die u verder kunnen begeleiden.

 

 

GHZ-Financiele-hulp


Onverhoopt toch financiele problemen

Wij denken en helpen u graag om weer een in een gezonde situatie terecht te komen. Alleen bent u de enige die er echt iets tegen kunt doen. Wij bieden de helpende hand.

Wilt u weten hoe wij u kunnen helpen en wat de mogelijkheden zijn, neem dan contact met ons op.

Wij behandelen u ook zonder verwijsbrief van de huisarts

Wanneer u via de huisarts voor psychische klachten wordt doorverwezen, dan moet u een verwijsbrief vragen. U kunt ook zonder zonder tussenkomst van de huisarts bij ons terecht voor goede hulp met uw problemen voor een oplossing.

Resultaatgericht

wij boeken resultaat omdat wij met onze begeleiding het antwoord zoeken op de vraag achter de vraag.