Loopbaanondersteuning

Het kan zijn dat je op een bepaald moment vastloopt tijdens je loopbaan en wellicht behoefte hebt loopbaancoaching. Wat je doet, werkt niet meer motiverend. Je wilt misschien een vervolgstap maken in je loopbaan of je wilt een geheel andere koers gaan varen. Ook kan het zijn dat je genoodzaakt bent om van baan te veranderen door een reorganisatie, ontslag of door een ziekte / beperking.

Heb je twijfels over je huidige baan of op welke wijze je je loopbaan verder vorm wilt gaan geven? Dan is het van belang om eerst het volgende goed in kaart te krijgen: Wie ben ik? Wat wil ik? Waar liggen mijn talenten? Wat zijn mijn drijfveren?

Wat is loopbaanondersteuning en wat doet een loopbaancoach?

Loopbaanondersteuning kan worden ingezet bij vraagstukken op het gebied van werk, scholing en carrière. Deze vraagstukken hebben veelal betrekking op professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Het doel van loopbaanondersteuning g is ondersteuning te bieden bij het sturing en richting geven aan eigen loopbaan.

Groen Hart Zorg ondersteunt jou bij het verkrijgen van (nieuwe) inzichten, zoals:

  • Inzicht in wat motiveert en energie geeft, maar ook wat demotiveert;
  • Inzicht in sterke en zwakke kanten,
  • Inzicht in functionele en disfunctionele werkhouding
  • Inzicht in drijfveren, verlangens, vaardigheden en/ of talenten.

Houd er rekening mee, dat loopbaanbegeleiding niet bedoeld is voor het zoeken naar vacatures. Loopbaanbegeleiding is erop gericht om samen met een coach te zoeken naar een functie die past bij jouw persoonlijke doelen, interesses en ambities. Na het loopbaanbegeleidingstraject kunt u zelf op zoek gaan naar geschikte vacatures.