Bemiddeling in de zorg

U wilt als organisatie goede zorg leveren. Juist als het druk is, moet u kunnen vertrouwen op deskundige zorgprofessionals. Ervaren, gekwalificeerde zorgverleners die flexibel inzetbaar zijn voor uw organisatie en bereid zijn om zich te committeren aan uw organisatie. Mensen met een groot zorghart.

U vindt ze via Groene Hart Zorg B.V. Bij ons zijn de aangesloten zorgprofessionals doorgaans geen nummer in een grote organisatie, maar (ex)collega’s waar wij altijd contact mee onderhouden. Zo weten wij hoe deze professionals in de praktijk functioneren en kunnen op deze manier dan ook de juiste match maken voor uw organisatie.

Wij willen betaalbare zorg bieden door kwalitatief, deskundige zorgverleners te matchen met de vraag vanuit uw organisatie. Echte rijkdom zit in het ervaren van geluk van degenen die het zo hard nodig hebben. Wij hebben zelf jarenlang mogen ervaren hoeveel voldoening dit geeft.

De voordelen van Groene Hart B.V

https://redlightjazz.com/programma/zondag-4-juli/


Uitgebreide screening

Wij nemen onze rol heel serieus en kiezen ervoor om met al onze zorgverleners goed persoonlijk contact te onderhouden. Wij komen zelf van de werkvloer en hebben het altijd als prettig ervaren als een organisatie dit deed. Pas als wij weten wie de zorgprofessional is, delen wij hun portfolio met de opdrachtgever en worden zij ingezet.

Kwaliteit is belangrijk. Net als snelheid. Want als u een zorgprofessional zoekt, dan heeft u er ook echt één nodig! Wij begrijpen deze urgentie en hebben ervaren hoe prettig de samenwerking is als er sprake is van kwalitatief, deskundige zorgprofessionals. Daarom willen wij cliënten, patiënten en collega’s ervaren, deskundige zorgprofessionals bieden. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week een uitvraag bij ons doen.

Aanmelden voor een intakegesprek

Wilt u iemand aanmelden voor een intakegesprek? Vul dan ons intakeformulier in. Heeft u nog vragen?
Twijfel niet en bel ons op +31 6 46875358 of op +31 6 41735696. U kunt ook gebruik maken van ons  contactformulier.